Lezing 13 december 2019 – Michiel VOS

KIWANIS OostendeNoordzee steunt 22 goede doelen uit Oostende & omgeving- september 2019

Kiwanis Oostende Noordzee schonk op 19 september meer dan 29000 euro aan diverse vereniging waar het kind centraal staat. Dit gebeurde door de Voorzitter Kiwanis Oostende Noordzee, Jean Marie De Schrijver en de Voorzitter van de Sociale Commissie, Hubert Rubbens.

Volgende filantropische organisaties kregen de broodnodige steun :
De Warmste Week, OLV College Gerststraat, Starlight Musica, Ibis, Banjul Gambia St Andreas, Ithaka, Special Olympics Belgium, L’Autre Jardin, Sporta kampen Kiwanis Torhout, Kinderkankerfonds, Fonds Vrienden Youca, MUG Helikopter, School in Gambia, Sinterklaas Serruys, To Go 4, Huis aan Zee voetbalterrein, Tejo, De Takel Kampen, Equu-libre, H. Hart , Okidoo , Vives….  Dit ging gepaard met een ontvangst van alle vertegenwoordigers van de verenigingen door de leden.
In lijn met de internationale doelstellingen streeft de club vooral naar projecten rond kinderen en jongeren, vandaar het credo ‘Serving the Children of the World’.

Paashazen 2020

Hallo , hier ben ik weer !

Elk jaar opnieuw word ik door de leden van Kiwanis Noordzee te koop aangeboden.
Naar jaarlijkse gewoonte wordt de winst integraal gestort aan sociale doelen.

Hier klikken voor meer info