Oostende voor Anker 2017 en 2018

Kiwanis Oostende Noordzee bracht ter gelegenheid van het maritieme feest Oostende voor Anker 2017 een nieuwe fundraiser tot stand. Aan de bezoekers van dit event werd de gelegenheid geboden om ten voordele van het Koninklijk Werk IBIS van een lekkere koffie, een glaasje rum, een warme vers gebakken suikerwafel en heerlijk ijs te proeven. Aan de hand van de nieuwe Kiwanis beachflags werd de aanwezigheid van Kiwanis duidelijk opgemerkt. Dankzij het mooie weer, de superambiance en de onvermoeibare inzet van de clubleden werd dit initiatief als zeer geslaagd ervaren, en worden al plannen gemaakt voor een volgende editie!

Met dank aan de organisatie van Oostende voor Anker voor de zeer geapprecieerde logistieke steun!

Hier klikken voor meer sfeerbeelden :)