Lezing Lia van Bekhoven

Kiwanis Oostende Noordzee vzw organiseert opnieuw een héél boeiende avond t.v.v. vzw Kinderkankerfonds en Koester.
Na de vorige succesvolle edities met wijlen Dixie Dansercoer, Rudi Vranckx en Michiel Vos wordt het weer een uitzonderlijke lezing.

‘UK TODAY’

Lia van Bekhoven – UK media-correspondente voor o.a. VRT, BNR en diverse publieke omroepen.
Lia van Bekhoven heeft als de stem uit Londen nu reeds tientallen jaren alle belangrijke en minder belangrijke gebeurtenissen die zich in het United Kingdom afspeelden, verslagen voor Belgische en Nederlandse media.

Ze spreekt over de Britse levenswijze, gebruiken en gewoontes. Ze spreekt over de recente wissels van Prime Minister en van Queen Elisabeth naar King Charles III. En natuurlijk spreekt ze ook over de Brexit.
Wie zijn toch die Britten? We denken ze te kennen. We leven per slot al heel lang naast elkaar. De Engelse havenstad Dover ligt maar 45 kilometer van ons vasteland. Maar iedere keer zitten we er weer naast.

Deze uitzonderlijke lezing is dan ook een mùst voor al wie interesse heeft voor de UK op vandaag!


Het zou voor Kiwanis Oostende Noordzee vzw een enorme steun zijn, mochten ze je op 16 december kunnen verwelkomen. Deze fundraiser voeren wij volledig t.v.v. vzw Kinderkankerfonds en Koester. Zij verdienen 100% jullie steun gezien het fantastische werk dat zij al vele jaren verrichten en de belangrijke taken die hen nog wachten.

Je kan je tickets bestellen voor deze lezing incl. de gratis receptie achteraf.
Tickets all-in kosten slechts € 35,00 per persoon en kan je online verkrijgen via www.kiwanis-tickets.be.
Je krijgt je tickets onmiddellijk via mail toegestuurd, samen met de eventuele factuur.
Tot 16 december 2022 dan?