Oostende voor Anker 2017

Kiwanis Oostende Noordzee bracht ter gelegenheid van het maritieme feest Oostende voor Anker 2017 een nieuwe fundraiser tot stand. Aan de bezoekers van dit event werd de gelegenheid geboden om ten voordele van het Koninklijk Werk IBIS van een lekkere koffie, een glaasje rum, een warme vers gebakken suikerwafel en heerlijk ijs te proeven. Aan de hand van de nieuwe Kiwanis beachflags werd de aanwezigheid van Kiwanis duidelijk opgemerkt. Dankzij het mooie weer, de superambiance en de onvermoeibare inzet van de clubleden werd dit initiatief als zeer geslaagd ervaren, en worden al plannen gemaakt voor een volgende editie!

Met dank aan de organisatie van Oostende voor Anker voor de zeer geapprecieerde logistieke steun!

Paashazen 2017

Hallo , hier ben ik weer !

Elk jaar opnieuw word ik door de leden van Kiwanis Noordzee te koop aangeboden.
De winst van de Paashazen wordt dit jaar integraal gestort voor het project Okidoo, Koninklijk werk IBIS, Starlight musical, de vloedlijn, H.Serruysziekenhuis, Duinhelm, Takel, AZ Damiaan, H.Hartschool, Koester en  l’Autre Jardin vzw.

Hier klikken voor meer info                                Download hier de flyer van onze Paashaas 2017

Trio Party – Kiwanis Oostende – 25 maart 2017

trio-party_25maart2017

De drie Oostendse Kiwanis clubs organiseerden samen een Fundraising-project om OKIDOO te steunen.

Hierbij vind je enkele sfeerbeelden

After Summer Fuif 2016

Op 8 oktober 2016 ging de tweede editie van de AFTER-SUMMER-FUIF door in de Hippodroom Wellington, feestzaal BAGATELLE te Oostende.

Hierbij vindt u enkele sfeerbeelden.

Suggesties voor de volgende editie zijn steeds welkom bij Peter Dansercour (peter@starplus.be):

Volg ons op FacebookFACEBOOK