Viering 100 jaar Kiwanis – april 2015

Academische zitting 25 april 2015

Het bestuur en de clubleden van de drie Kiwanisclubs van Oostende hielden op 25 april 2015 een academische zitting ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Kiwanis International.

Op het programma stonden twee eminente sprekers : Martin POESEN, Past Goeverneur District Nederland, die een korte beschouwing gaf over 100 jaar Kiwanis en Mevr. Dr. An PIESSENS, directeur Onderzoekscentrum Kind en Samenleving, die een toelichting gaf bij haar boek “Ik ben blij dat je terug bent” en de werking van het onderzoekscentrum.

De zitting werd op uitstekende wijze muzikaal omlijst door een jong gitaren-kwartet van het conservatorium van Oostende.

100 jaar kiwanis

Een sfeervolle receptie in de foyer van het stadhuis, aangeboden door de stad Oostende, in aanwezigheid van clubleden, gasten en genodigden sloot de viering op gepaste wijze af.