Sailing4children – 2016

Sailing4children 28 aug 2016

IMG_2645 sail4children
Ook dit jaar organiseert Kiwanis Oostende Noordzee op 28 augustus 2016, naar jaarlijkse traditie, Sailing4children. Dan kiezen de clubleden van Kiwanis Oostende Noordzee onder begeleiding van ervaren schippers het ruime sop en nodigen daarbij tientallen kinderen uit om samen met een echte zeilboot op zee te gaan.

Sailing for children2

Voor de meeste kinderen is het veelal de eerste keer om de zee en de wind op deze unieke manier te kunnen ervaren. Achteraf kunnen ze bij een aperitiefje aan begeleiders en ouders stoere zeemansverhalen vertellen.

Sailing for children

Het project wordt georganiseerd op diverse locaties in de provincie en is in Oostende mogelijk dankzij de zeer geapprecieerde medewerking van tientallen schippers van RYCO Oostende en Kiwanis Oostende Noordzee.