Paashazenactie 2017


Paashazenactie 2017


In de aanloopperiode naar pasen richt Kiwanis Oostende Noordzee jaarlijks een fundraising in met een grootse verkoop van chocolade-paashazen. De kwaliteit van de witte-melk en fondantchocolade is buitengewoon goed : wie éénmaal geproefd heeft is er eigenlijk een stukje door “gebeten”! De hazen wegen elk ongeveer 300 gram en worden individueel verpakt. Ze zijn te koop aan 10 euro/stuk via alle leden van Oostende Noordzee. Als afsluiter wordt traditiegetrouw in het paasweekend een verkooppunt in het centrum van Oostende opgesteld waar de hazen beschikbaar zijn. Bestellen kan je via mail info@kiwanisnoordzee.be

Download hier de flyer van onze Paashaas 2017

Paashaas

De opbrengsten van deze verkoop worden aangewend voor steun aan diverse sociale doelen in de regio Oostende waarbij kinderen centraal staan. Ons motto is niet voor niets “Serving the children” !

De winst van de Paashazen wordt dit jaar integraal gestort voor het project Okidoo, Koninklijk werk IBIS, Starlight musical, de vloedlijn, H.Serruysziekenhuis, Duinhelm, Takel, AZ Damiaan, H.Hartschool, Koester en VZW l’Autre Jardin.