Paashazenactie 2019


Paashazenactie 2019


In de aanloopperiode naar pasen richt Kiwanis Oostende Noordzee jaarlijks een fundraising in met een grootse verkoop van chocolade-paashazen. De kwaliteit van de witte-melk en fondantchocolade is buitengewoon goed : wie éénmaal geproefd heeft is er eigenlijk een stukje door “gebeten”! De hazen wegen elk ongeveer 320 gram en worden individueel verpakt. Ze zijn te koop aan 10 euro/stuk via alle leden van Oostende Noordzee. Bestellen kan je ook via mail ‘paashaas@kiwanisnoordzee.be’

Download hier de flyer van onze Paashazen 2019

Paashaas

De opbrengsten van deze verkoop worden integraal aangewend voor steun aan diverse sociale doelen in de regio Oostende waarbij kinderen centraal staan. Ons motto is niet voor niets “Serving the children” !

En bent u echt heel ambitieus? Of heeft u gewoon een groot bedrijf waarvoor u minstens 100 paashazen nodig heeft? Dan mag u uw eigen doel uitkiezen dat voldoet aan twee zaken: liefst een lokaal doel en zeker en vast gericht op kinderen. Indien u dat wenst, komen we graag ter plaatse om alles verder te bespreken. En uiteraard komen we ter plaatse om de cheque samen met u te overhandigen aan uw goed doel. Meer info vind je in bijgevoegde flyer.


Meest recente berichten